İzmir’de Yalnız Yaşayan Adamın Cesedi Bulundu

İzmir’de Yalnız Yaşayan Vatandaşın Cesedi Evinden Kötü Kokular Gelmesiyle Bulundu

İzmir’in Bornova ilçesinde yalnız yaşadığı öğrenilen bir vatandaşın evinden kötü kokular gelmesi üzerine yapılan kontrollerde, cesedi bulundu. Yaklaşık 5 gün önce öldüğü değerlendirilen vatandaşın cesedi, Barbaros Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binada bulundu.

Dün akşam saatlerinde, 60 yaşındaki Hüseyin Yavuz’un evinden kokular gelmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Yakınları ile birlikte dairenin kapısını açan ekipler, Hüseyin Yavuz’un cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede, Yavuz’un yaklaşık 5 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi ve cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olay yerinde yapılan incelemede, evde pet şişede alkol bulunduğu tespit edildi. Ölüm sebebinin zehirlenme olup olmadığının belirlenmesi için alkol numunesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Sosyal medya ‘güzellik algısı’: Gençleri depresyona sürüklüyor

Türkiye Psikiyatri Derneği’nden Prof. Dr. Aslıhan Dönmez, ergenlik çağında yaygın görülen anoreksiyanın ölümcül sonuçlara yol açabileceğini belirtti. Dönmez, sosyal medyanın zayıflık mitini pekiştirdiğini ve ailelerin gençleri bu baskıdan koruması gerektiğini vurguladı.

Uzmanlar uyardı: Aşırı efor çocuklarda kalp hastalıklarını tetikleyebilir

Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cemşit Karakurt, çocuklarda doğuştan gelen veya sonradan gelişen kalp hastalıklarının spor gibi efor gerektiren aktivitelerde hayati tehlikeye yol açabileceğini belirtti. Prof. Dr. Karakurt, “Yaz okullarına kayıt yaptırmadan önce bir doktor kontrolü, olası risklerin önüne geçebilir” dedi.

Uzmanı uyardı: Aşırı terlemeye bağlı sıvı kaybı, kalp krizine yol açıyor

Yaz mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte, hava sıcaklıkları ülke genelinde normalin üzerine çıktı. Uzmanlar, aşırı sıcakların terlemeyle birlikte vücutta sıvı kaybına yol açarak kalp krizi riskini artırabileceğini belirtiyor.

Hormon tedavisine 21 yaş sınırı geldi: Gençlerde telafisi mümkün olmayan hasarların önüne geçecek düzenleme

Bilim Komisyonu tavsiye etti, Bakanlık uygulamaya koydu… Sağlık Bakanlığı, Bilim Komisyonu’nun tavsiye kararıyla önemli bir düzenlemeye imza attı. Cinsiyet hoşnutsuzluğu (disforisi) yaşayan bireylerde kullanılan ergenlik baskılayıcı ilaçlar ve hormon tedavileri artık 21 yaş altındaki kişilere uygulanamayacak.

Ağrı’da solunum rahatsızlığı yaşayan bebek ambulans helikopterle Bitlis’e nakledildi

Ağrı’da doğumun ardından solunum sıkıntısı yaşayan bebek, ambulans helikopterle Bitlis’e sevk edildi.

Uyku pozisyonu duruş bozukluğu yaratıyor! Nasıl yatarsanız öyle kalkarsınız

Gece uyurken aldığınız pozisyon bütün duruşunuzu etkiler. Eğer çökmeye veya kamburlaşmaya meyilliyseniz basit değişiklikler daha iyi hizalanmayı destekleyebilir ve zamanla biriken gerginliği hafifletmeye yardımcı olabilir. Peki yanlış alınan yatış pozisyonları ve gün içinde yapılan duruş bozuklukları nelerdir?